MAIL  |  FILR  |  SAB  |  FOTO  |  ÓRAREND  |  EDUPAGE

sk   hu    

SPŠ stavebná Hurbanovo SPŠ stavebná

Rólunk

Az Ógyallai Építőipari Szakközépiskola immár több mint 38 éve várja tárt karokkal a szlovák és magyar oktatási tannyelvű alapiskolák végzős diákjait e festői szépségű dél-szlovákiai városkában, mely Komárom és Érsekújvár között fekszik. A kb. 280-ra tehető nappali tagozatos diákok számának és a fantasztikus iskolai környezetnek köszönhetően családias hangulatú iskola vagyunk.


További információk


Darujte nám 2% z Vašej dane

Deň zdravej školy / Az egészséges iskola napja

Dátum:

Deň zdravej školy 2023 s názvom „Rozhýbme školu“. Tradičný športový deň organizovaný školským parlamentom, na ktorom nemohla chýbať dobrá nálada, vynikajúca hudba, občerstvenie, melóny, klobásky a ani slaninka. Podujatie bolo realizované s finančnou podporou neziskovej organizácie Staviteľ n.o. a z tombolového príspevku Plesu rodičov a priateľov školy 2023.

Egészséges Iskola Napja 2023 „Mozduljunk az iskolával” címmel. Az iskolaparlament által szervezett hagyományos sportnap, melyről nem hiányozhatott a jó hangulat, a kiváló zene, a frissítők, a dinnye, a kolbász és a szalonna sem. A rendezvény a Staviteľ nonprofit szervezet anyagi támogatásával és a Szülők és iskolabarátok báljának tombolabevételéből valósult meg.

SPŠS – ÉKI a Facebookon
Közlemények /Fontos
Elérhetőségek

Iskola

Konkolyho 8
94701 Hurbanovo
Tel: 035 - 760 2507

Kollégium

A. Fesztyho 3021/3
94701 Hurbanovo
Tel: 035 - 760 2166

© 2022 SPŠ stavebná - Építőipari Szakközépiskola, Konkolyho 8, Hurbanovo  |  Kapcsolat