MAIL  |  FILR  |  SAB  |  FOTO  |  ÓRAREND  |  EDUPAGE

sk   hu    

SPŠ stavebná školský internát SPŠ stavebná

Az iskola kollégiuma

Az iskola kollégiuma egy olyan oktatási és nevelési intézmény, amely a diákok számára iskola idő után oktatató-nevelői ellátást, szállást és étkezés biztosít. A kollégium a Szlovák Központi Csillagvizsgáló melletti buszmegállónál található. Az iskolától 400 méterre fekszik, ötpercnyi gyalogútra. Az itt elszállásolt diákoknak minden emeleten egy számítógépekkel felszerelt tanulószoba, közös hűtő és mikrohullámú sütő áll a rendelkezésére. A szobák 3 + 4 elrendezésben közös fürdőszobával rendelkeznek. A sportot kedvelő tanulóknak elérhető a tornaterem, a konditerem, a röplabda- és futballpálya . Az étkezést az iskola éttermében biztosítjuk, amely a kollégium területén található.


További információk


A fizetés módjáról:
A szállásért (30,-€) havonta előlegbe kell fizetni minden hónap 20-ig a következő számlaszámra:
IBAN: SK73 8180 0000 0070 0030 9608
BIC: SPSRSKBA
A befizetett összeget nem térítjük vissza. Az iskola kollégiumába felvett diáknak a hiányzástól függetlenül a teljes összeget be kell fizetnie.


Free WiFi

Az iskola kollégiumának aktuális hírei

Tanečná súťaž našich žiakov ŠI na COM DANCE v Komárne 3.2.2023

Dátum:

Dňa 3.2.2023 t.j. v piatok sme sa s našimi tanečníkmi z Tanečno - dramatického ZÚ pri ŠI s Elizabeth Vígh a Erdélyi Bálintom zúčastnili okresnej tanečnej súťaže COM DANCE v Komárne. Súťažili sme v kategórii Scénické a show dance choreografie, kde naši žiaci predviedli scénickú choreografiu plnú citov, lásky, hnevu, ....s názvom: V ZAJATÍ NÁDEJE. I keď sme nepostúpili do krajského kola, máme za sebou prekrásny kultúrny zážitok a plno pekných zážitkov. Tanečníkom gratulujeme a tešíme sa na ďalšie tanečné kreácie.Tancujeme i naďalej a pripravujeme ďalšie tanečné choreografie s ostatnými členmi ZÚ na ďalšie podujatia.

náš diplom - tešime sa z neho

úvod tanca - Elizabeth Vígh a Bálint Erdélyi

emočné prejavy našich tanečníkov vychádzajú zo srdca

pódiové skúšky - čakáme na svoju skúšku

Közlemények /Fontos
Elérhetőségek

Iskola

Konkolyho 8
94701 Hurbanovo
Tel: 035 - 760 2507

Kollégium

A. Fesztyho 3021/3
94701 Hurbanovo
Tel: 035 - 760 2166

© 2022 SPŠ stavebná - Építőipari Szakközépiskola, Konkolyho 8, Hurbanovo  |  Kapcsolat