MAIL  |  FILR  |  SAB  |  FOTO  |  ÓRAREND  |  EDUPAGE

sk   hu    

SPŠ stavebná Hurbanovo SPŠ stavebná

Rólunk

Az Ógyallai Építőipari Szakközépiskola immár több mint 38 éve várja tárt karokkal a szlovák és magyar oktatási tannyelvű alapiskolák végzős diákjait e festői szépségű dél-szlovákiai városkában, mely Komárom és Érsekújvár között fekszik. A kb. 280-ra tehető nappali tagozatos diákok számának és a fantasztikus iskolai környezetnek köszönhetően családias hangulatú iskola vagyunk.


További információk


Darujte nám 2% z Vašej dane

Erasmus+ Francúzko / Erasmus+ Franciaország

Dátum:

ERASMUS+ KA 229, STRATEGICKÉ PARTNERSTVÁ MEDZI ŠKOLAMI FiTTeR, HeaLTHieR, HaPPieR V poradí šiesta a posledná vzdelávacia aktivita mala za cieľ návrat k tradíciám a uvedomenie si príčin zdravého životného štýlu a tiež dôvodov, ktoré nám v tom bránia. Výsledkom bol maskot GOAT, ktorý predstavuje to, čo nás spája – úcta a rešpekt, snaha žiť lepšie a zdravšie, vôľa byť aktívnym občanom Európy a mať skutočných priateľov. Vzdelávacej aktivity Roanne, Francúzsko sa zúčastnilo 30 žiakov a 15 učiteľov. Účastníci projektu pochádzali z Maďarska, Talianska, Francúzska, Turecka, Lotyšska a zo Slovenska. Náš projektový tím tvorili 4 žiačky tretieho ročníka a 4 učiteľky.

ERASMUS+ KA 229, ISKOLÁK KÖZÖTTI PARTNERI KAPCSOLATOK FiTTeR, HeaLTHieR, HaPPieR A hatodik, egyben utolsó oktatási tevékenység a hagyományokhoz való visszatérést, az egészséges életmód okainak és az ebben akadályozó okok megismerését tűzte ki célul. Az eredmény a GOAT kabalája lett, amely azt jelképezi, ami összeköt bennünket – az áhítatot és a tiszteletet, a vágyat, hogy jobban és egészségesebben éljünk, az akaratot, hogy Európa aktív polgárai legyünk és igazi barátaink legyenek. 30 diák és 15 tanár vett részt a franciaországi Roanne-ban tartott oktatási tevékenységben. A projekt résztvevői Magyarországról, Olaszországból, Franciaországból, Törökországból, Lettországból és Szlovákiából érkeztek. Projektcsapatunk 4 harmadik osztályos tanulóból 4 tanárnőből állt.

Közlemények /Fontos
Elérhetőségek

Iskola

Konkolyho 8
94701 Hurbanovo
Tel: 035 - 760 2507

Kollégium

A. Fesztyho 3021/3
94701 Hurbanovo
Tel: 035 - 760 2166

© 2022 SPŠ stavebná - Építőipari Szakközépiskola, Konkolyho 8, Hurbanovo  |  Kapcsolat